Strategiske Partnere

Globally Local hjælper expats og globale danskere med at integrere sig i Danmark, samtidig med at hjælpe de danske og globale organisationer i Danmark med at blive mere attraktive for internationale talenter. Globally Local opnår dette ved at arbejde med organisationer i den private- og offentlige sektor samt uddannelsessektoren. Her tilbydes en bred vifte af ydelser til at hjælpe og forbedre diversity management, bæredygtig integration og internationaliseringsmål.

Det er svært at bosætte sig i et nyt land. Al erfaring viser, at det at kunne sproget er en meget vigtig faktor og et godt redskab for at få så positiv og hurtig en settlementproces som muligt. Sproglige færdigheder vil betyde, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme ligesom det bliver meget lettere at orientere sig i the Danish way of life og finde sig til rette på den nye arbejdsplads og i dagligdagen. Københavns Sprogcenter tilbyder danskkurser på alle niveauer. Kurserne tilbydes både som klasseundervisning og som onlineundervisning på det tidspunkt, der passer dig bedst. Københavns Sprogcenter ligger i hjertet af København og har mere end 25 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog. Vi er en af de foretrukne sprogskoler for udlændinge, der ønsker at lære dansk.

Charlie’s Roof er et team af danske og internationale personer i København som hjælper med udstationering overalt i Danmark. Charlie´s Roof kan hjælpe med bolig, arbejds- og opholdstilladelser, og andre praktiske hjælp.

Homestead er den samarbejdspartner vi bruger i ankomstfasen af vores pakker. Virksomheden er styret af Laura Wintemute, der hjælper globale danskere og expats med at falde til hurtigt og nemt. Homestead opnår dette ved at gøre de daglige rutiner i Danmark forståelige og behagelige.